Content laten schrijven

Redigeren

Wat is nou precies content? Simpel gezegd: teksten in alle soorten en maten kun je als content bestempelen. Ze vormen de basis van jouw communicatie. Daarbij is ieder woord gericht op jouw bestaande doelgroep en potentiële klanten. Of is het bij jou in de praktijk toch anders?

Twijfel je of de boodschap wel overkomt? Heb je het gevoel dat jouw teksten niets zeggen over wie jij bent? Wil je nieuwe klanten, studenten of bezoekers werven, maar ook jouw bestaande doelgroep behouden? Ben je – kortom – opzoek naar teksten die bij jouw bedrijf én jouw doelgroep passen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Jij als bedrijf, het doel én de doelgroep zijn de uitgangspunten. Het eindresultaat past bij jouw bedrijf en spreekt jouw doelgroep aan.

Iedereen kan toch schrijven?

Natuurlijk kan iedereen schrijven. Veel mensen schrijven ook gewoon voor hun plezier. Dat mag, dat kan en daar is niets mis mee. Alleen kan ik me voorstellen dat jij als ondernemer jouw tijd wel anders wilt indelen.
Content schrijven is namelijk creëren: onderzoeken, schrijven, lezen, schrappen en herschrijven. Daarbij komen grammatica, tekstopbouw en SEO ook nog eens om de hoek kijken. Dat is een hoop tijd en werk.

Dus wat doe jij liever: volop bezig zijn met schrijfwerk of die tijd besteden aan de kernactiviteiten van jouw onderneming? Misschien kun je de overgebleven tijd ook gewoon gebruiken om even lekker te ontspannen na een dag hard werken. Een content schrijver maakt daarin voor jou het verschil.

Content laten schrijven door Barbara Witterland Creations

Voor onder andere de volgende content kun je bij mij terecht:

  • blogposts
  • artikelen
  • columns
  • webteksten
  • brochures/gidsen
  • persbericht

Wat voor content heb jij nodig? Laat het me weten en ik stuur je vrijblijvend een offerte. Voor een aantal veelgevraagde teksten heb ik een vast tarief. En om misverstanden te voorkomen: ik werk voornamelijk met projectprijzen.