Diensten

schrijver en fotograaf

Diensten

Jij bent dus op zoek naar een content schrijver. Het liefst eentje die bij jou en jouw bedrijf past. Of je zoekt een fotograaf: eentje die jou op je gemakt stelt, zodat jij met een mooi portret naar huis gaat. Misschien ben ik wel degene die je zoekt.
Wil je meer weten? Lees dan snel verder wat ik te bieden heb.

Content schrijven

Redactie

Ik ben content schrijver voor print en online media. Mijn expertise en interesse liggen vooral binnen de kunst, cultuur, wetenschap en het onderwijs. Ik schrijf voornamelijk blogs (posts), artikelen en columns. Daarnaast maak ik soms de content voor volledige websites (zoals deze die je nu bezoekt) en geef ik boeken uit in eigen beheer.

Naast het schrijven geef ik graag advies over bestaande teksten en voer ik redactiewerkzaamheden uit. Je kunt hierbij denken aan proeflezen en corrigeren/redigeren.

Fotografie

Fotograferen doe ik in opdracht, maar ik bied ook kant-en-klare fotoproducten aan. Zowel in mijn eigen webshop als via Werk aan de Muur kun je fotoproducten kopen.
De foto’s die je in mijn webshop kunt kopen, zijn vaak in gelimiteerde oplagen leverbaar. In mijn webshop bij Werk aan de Muur kun je mijn foto’s op diverse materialen laten drukken, variërend van canvas tot aan muurvullend behang.

Voor wie schrijf ik

Schrijven doe ik voor klanten die:

  • geen idee hebben waar te beginnen en dus met de handen in het haar zitten;
  • juist volop ideeën hebben, maar een chronisch gebrek aan tijd;
  • de juiste woorden niet kunnen vinden;
  • of gewoon geen zin hebben om met woorden bezig te zijn.

Wat de reden ook is, ik neem de uitdaging graag aan.

Haastige spoed…

Tarieven

Voor de woorden ‘snel’ en ‘spoed’ ben ik wel een beetje allergisch. Ik neem graag de tijd voor een opdracht en sta voor kwaliteit. Die kwaliteit is dan ook mijn uitgangspunt, snelheid en spoed zijn dat niet.

Wil je meer weten over mijn tarieven? Klik dan hier of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.