Portretshoot

Portretshoot

Wil je graag een uniek portret van jezelf of van jouw kind? Of wil je een portret van jezelf voor social media of voor zakelijk gebruik?

Boek dan een portretshoot!

Een portretshoot is een leuke ervaring. Het is echt een uitje en het levert unieke beelden van jezelf op die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Ik houd ervan om te werken met natuurlijk licht. De portretshoot is dan ook op locatie en veelal buiten. Indien nodig maak ik ook  gebruik van flitsers.

Behalve buitenlocaties kan een shoot plaatsvinden in de studio. Ik maak gebruik van daglichtstudio’s in de omgeving van Gouda, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Hiervoor vraag ik een extra vergoeding, zie ook de tarieven.

In mijn portfolio vind je voorbeelden en krijg je een idee van de stijl waarin ik foto’s maak. Neem daar dan ook zeker een kijkje.

Werkwijze portretshoot

schrijver en fotograaf

Op de dag van de shoot kom je naar de afgesproken locatie. Tijdens de shoot heb je tijd voor (eenvoudige) kledingwissels. Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jij ontspannen op de foto komt te staan.

Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt om voor de camera te staan, kun je de portretshoot boeken. Ik begeleid jou tijdens het hele proces.

Dit proces begint al bij het boeken van de shoot. Ik stuur je een briefingsformulier met vragen ter voorbereiding zodat we samen kunnen bepalen wat het doel van jouw shoot is.

Daarnaast ontvang je algemene informatie over de portretshoot waarmee jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Hierin vind je ook informatie over poses, kledingkeuzes en make-up.

Het is mogelijk om visagie bij te boeken. Dit kan in overleg en tegen meerprijs. Er zal dan voorafgaand en/of tijdens de shoot een professionele make-up artiest aanwezig zijn.

Tarieven portretshoot

Binnen de portretshoot bied ik vier pakketten aan. De pakketten verschillen onder andere van elkaar in de hoeveelheid foto’s die je krijgt aangeleverd, de tijdsduur van de shoot en eventuele extra’s.

Wat de shoots uniek maakt, is dat je na iedere shoot toegang krijgt tot een online galerij waarin je een keuze kan maken welke foto’s je graag volledig wilt laten nabewerken. Ik doe altijd een voorstel, maar de keuze ligt uiteindelijk bij jou. Het draait tenslotte om jouw portret.

Ook krijg je bij ieder pakket een extraatje. Dit varieert van een tweetal afdrukken tot een mini-album en korting op fotoproducten. Denk hierbij aan een foto op canvas of een andere beelddrager.

Goed om te weten is dat ik nooit onbewerkte foto’s aanlever. Ook vraag ik altijd een aanbetaling van €100,= te betalen binnen 24 uur na een reservering. Het restant voldoe je na de shoot, gecombineerd met de aankoop van eventuele extra fotoproducten.

Hieronder vind je de pakketten onder de verschillende tabs. In de laatste tab vind je de prijzen van losse fotoproducten, studiohuur en eventueel bij te boeken visagie.

Nieuwsgierig en wil je meer info? Of meteen een fotoshoot boeken?
Neem contact op. →