Tarieven

Iedere opdracht is anders. Iedere opdracht is uniek. Een kant-en-klare prijs bestaat niet. Vraag daarom altijd een gratis en vrijblijvende offerte aan voor jouw opdracht. Want wat we overeenkomen in de offerte is de daadwerkelijke prijs

Projectprijs

Bij het bepalen van de daadwerkelijke prijs kijk ik naar de volgende factoren:

 • de gevraagde dienst
  corrigeren/redigeren, proeflezen of schrijven én de tekstsoort
 • achtergrondinformatie
  Is er basismateriaal aanwezig? Of is verder onderzoek nodig?
 • omvang van de opdracht
  Gaat het om een opdracht met een langere looptijd of is het een eenmalige opdracht? En hoeveel woorden omvat de opdracht?
 • intensiteit
  Ingewikkelde materie? Diffuse doelgroep? Of juist een helder doel?
 • snelheid
  Is er sprake van spoed? Let op: opdrachten die binnen 72 uur gerealiseerd moeten zijn, neem ik niet aan.

Op basis van deze factoren ontstaat een projectprijs. In de offerte kun je terugzien hoe deze is opgebouwd. Dus wat we overeenkomen in de offerte is de daadwerkelijke prijs. Daarnaast bied ik pakketten aan, waaronder die voor het schrijven van blogartikelen. 

Pakketten

Fotografie

Naast het schrijven van teksten kun je bij mij terecht voor bijpassende foto’s. Wil je juist een losse fotoshoot boeken? Ook dat kan. In beide gevallen hanteer ik projectprijzen, waarbij de prijzen voor een losse fotoshoot vast staan.

In mijn shop op deze website vind je verschillende fotoproducten, veelal in gelimiteerde oplagen en in een vaststaand formaat.

Ben je juist op zoek naar kant-en-klare fotoproducten voor aan de muur, waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit verschillende materialen? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij Werk aan de Muur.

.