Werkwijze

Mijn werkwijze

In principe werk ik op afstand, vanuit mijn werkplek aan huis. Het contact zal dan ook voornamelijk via e-mail of telefonisch plaatsvinden.

Wanneer je informatie of een offerte aanvraagt via het contactformulier of via e-mail, dan wil ik graag een aantal zaken van je weten:

  • een korte beschrijving van de opdracht: tekstschrijven, tekstcorrectie, redigeren of proeflezen;
  • het aantal woorden;
  • doel en doelgroep;
  • gewenste deadline;
  • in het geval van tekstschrijven: tekstsoort (folder, advertentie, persbericht, etc.) en een indicatie van de omvang (aantal woorden of pagina’s);
  • in het geval van tekstcorrectie, redigeren of proeflezen: het bronbestand of een representatief onderdeel daarvan en het aantal woorden.

Gebruik het contactformulier op deze website. Bovenstaande vragen zijn daarin opgenomen.

Laat jouw teksten door mij schrijven

Op jouw informatie- of offerteaanvraag, doe ik een concreet voorstel waarin ik een projectprijs geef. Wanneer je hiermee akkoord gaat, ga ik aan de slag. En ik begin met een uitgebreide briefing.

Briefing

Een uitgebreide briefing is nodig, omdat geen enkele opdracht en geen enkele opdrachtgever gelijk zijn. Mijn briefing bestaat uit het stellen van vragen. Vragen die gericht zijn op de inhoud en vorm van de tekst, op het verkrijgen van de benodigde informatie en op het schrijfproces en de tijdsplanning. De belangrijkste boodschap, het doel en de doelgroep staan natuurlijk centraal.

Schrijven

Tijdens het schrijfproces houd ik je regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Als ik vragen heb, dan neem ik uiteraard contact op. Heb je zelf vragen? Je kunt mij telefonisch of via e-mail benaderen.

Concepttekst en definitieve versie

Tijdens de briefing hebben we afspraken gemaakt over het aanleveren van de concepttekst en de definitieve versie. In de regel lever ik conceptteksten aan via e-mail. Je krijgt de gelegenheid om deze te beoordelen en hierop te reageren binnen een afgesproken termijn.
Op basis van opmerkingen en wijzigingen, schrijf ik de definitieve versie. De definitieve versie wordt vervolgens door jou nogmaals beoordeeld binnen een afgesproken termijn.

INTERESSE?
NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT OP!